Cursussen

Wikkelintroductie: 85,- excl. btw
Lijkt het je wat om zelf met wikkels te werken maar wil je het wikkelen eerst zelf ervaren en beleven, zodat je op basis van jouw eigen ervaring je klanten kunt vertellen wat het wikkelen te bieden heeft? Dan is de 2 uur durende Wikkelintroductie echt wat voor jou. Hierbij onderga je een wikkelbehandeling van ongeveer 45 minuten. Je krijgt informatie over het wikkelen, we bespreken hoe je het wikkelen kan integreren in jouw praktijk/salon en wat je nodig hebt om het in te zetten. Met deze laagdrempelige kennismaking kan je makkelijker de keus maken om de wikkelcursus te gaan volgen zodat jij ook deze prachtige complementaire en therapeutische behandeling kunt gaan geven en de basis hebt gelegd richting Bashya complementaire behandelingen. Het is niet noodzakelijk dat je volgens de Bashya methodieken werkt. Wikkelcare behandelingen zijn bij iedere praktijk te integreren en we kijken naar de mogelijkheden van jouw merk.
Wil je een afspraak maken hiervoor mail dan naar info@wikkelcare.nl 
Wikkelcursus: 199,- excl. btw
Op deze dag onderga je de inwikkeling zelf (bij 2 cursisten) en leer je alles over:
– het integreren van het wikkelen in jouw praktijk
– het inzetten van kruiden, oliën en edelstenen 
– aanleggen buik- en rugwikkel
– aanleggen hand- en voetwikkel
– aanleggen beenwikkel
– inbakeren
– hoe je je klanten leert de wikkel bij zichzelf aan te brengen
– welke wikkel en producten adviseer je je klanten
– wikkelwijs bij reuma,  hielspoor, frozen shoulder, oedeem, tennisarm, andere gewrichtsklachten zoals bij heupen en knieën, psychologische trauma’s die vastzitten in de buik (evt. met geleide meditatie), stressgerelateerde klachten, HSP, menstruatieklachten, onrustige baby’s en kleine kinderen en buikkrampjes bij baby’s.
Het naslagwerk van deze cursus verzorg je zelf. Dit maakt het mogelijk om gelijk je eigen ideeën toe te voegen passend bij de visie van jou, je praktijk en het merk waar je mee werkt. 
Inhoud Cursusdag:
  • De Ghara wikkelcursus wordt gegeven in Zwolle met maximaal 2 personen, inclusief lunch, koffie, thee en schrijfgerei. We beginnen om 10.00 en eindigen om 15.00. Ben je alleen, dan neem je je eigen model mee en duurt de  cursus tot ongeveer 13.00 
  • Na afloop van elke cursus is er de mogelijkheid om wikkels en wol aan te schaffen. 
  • Ook word je gratis toegevoegd als wikkelspecialist aan de website wikkelcare.nl zodat je als professioneel wikkelspecialist vindbaar bent in jouw omgeving. Het is niet noodzakelijk dat je volgens de Bashya methodieken werkt. 
Aanmelden kan via onderstaande link aan voor de volgende data 2020:
Donderdag 11 juni 
Dinsdag 7 juli
Woensdag 5 augustus
Woensdag 9 september
Dinsdag 13 oktober
Maandag 9 november
Maandag 7 december
Aanmelden Ghara wikkelcursus  Zwolle
 Wil je liever alleen de handen of voeten leren met alles wat erbij hoort? Of je richten op de oncologie? Dan kan je verder lezen onder de foto voor de wikkelwijs cursussen.
Wikkelwijs voor handen of voeten 199,- excl. btw en producten
Prachtige aanvulling voor o.a. pedicures, voetreflextherapeuten, masseurs, schoonheidsspecialistes, palliatieve zorg, oncologische zorg, dialysezorg, thuiszorg.
Je leert hier al een stukje complementair werken.
Op deze dag leer je alles over:
– het integreren van het wikkelen in jouw praktijk
– het behandelen van neuropathie ten gevolg van o.a. diabetes, dialyse of chemo
– het behandelen van reumagerelateerde aandoeningen
– het behandelen van eelt en kloven bij de voeten
– het behandelen van eczeem en kloven bij de handen
– dieper gelegen betekenis van bepaalde aandoeningen
– inzetten van edelstenen, kruiden en oliën, handen- of voetenbad
– aanleggen verschillende wikkels
– je klanten leren de wikkel bij zichzelf aan te brengen
– welke wikkel en producten adviseer je je klanten
 Na deze cursus kan je een prachtige behandeling inzetten (b.v. als aanvulling op een pedicurebehandeling, voetreflexbehandeling of bij een schoonheidsbehandeling) of als losstaande behandeling om je basis te leggen als wikkelspecialist. Je krijgt privéles op een ochtend of middag en neemt je eigen model mee. Jij geeft aan of je de handen of voeten wilt leren en samen kijken we naar een geschikte datum. 

Wikkelwijs bij sclerodermie 199,- excl. btw en producten
“Laat je hardheid verdwijnen en maak je eigen ik weer zichtbaar, je mag er zijn!”
De verdieping bij slerodermie. Sclerodermie is een reumagerelateerde aandoening en auto-immuunziekte. Het is een chronische ontsteking van het bindweefel van de huid en het kan ook gewrichten, spieren en organen aantasten. Het betekent letterlijk het hard worden van de huid. Het geeft stress omdat de huid niet soepel meer is en is pijnlijk, zowel emotioneel als fysiek. We gaan dieper in op de gevolgen voor de patiënt.
Leer hoe je met het inzetten van kruiden en oliën, massage en wikkels het leven van de patiënt aangenamer kan maken.
Met het volgen van deze wikkelwijs voelen de patiënten zich vertrouwd bij je en kan jij ze eindelijk die ontspanning en liefdevolle aanrakingen bieden die ze bijna nergens anders kunnen krijgen.
Je krijgt privéles op een ochtend of een middag en zorgt voor je eigen (gezonde) model. Samen kijken we naar een geschikte datum. Alleen voor schoonheidsspecialistes en masseurs die al ervaren zijn in het holistisch en zacht masseren en de wikkelcursus hebben gedaan
Wikkelwijs bij mensen met kanker 199,- excl. btw en producten
Een mooi vervolg op de wikkelcursus als verdieping: Liefdevolle omarming, koesteren en emotioneel en fysiek ontstressen door middel van wikkelen en massage. Daar gaat het om bij de behandeling van mensen met kanker. Het verlichten van de bijwerkingen van chemo zoals neuropathie, huidproblemen, nagelproblemen en haarverlies. Alleen geschikt voor schoonheidsspecialistes en masseurs die ervaren zijn in het masseren, de wikkelcursus hebben gedaan en zich willen verdiepen in de complementaire oncologische behandelingen. 
Je krijgt privéles op een ochtend of middag en neemt je eigen (gezonde) model mee. Samen kijken we naar een geschikte datum. 

Scroll naar top