Cursussen

Ghara wikkelintroductie: 85,- excl. btw
Lijkt het je wat om zelf met wikkels te werken maar wil je het wikkelen eerst zelf ervaren en beleven, zodat je op basis van jouw eigen ervaring je klanten kunt vertellen wat het wikkelen te bieden heeft? Dan is de 2 uur durende Wikkelintroductie echt wat voor jou. Hierbij onderga je een wikkelbehandeling van ongeveer 45 minuten. Je krijgt informatie over het wikkelen, we bespreken hoe je het wikkelen kan integreren in jouw praktijk/salon en wat je nodig hebt om het in te zetten. Met deze laagdrempelige kennismaking kan je makkelijker de keus maken om de Ghara wikkelcursus te gaan volgen zodat jij ook deze prachtige complementaire en therapeutische behandeling kunt gaan geven en de basis hebt gelegd richting Bashya complementaire behandelingen. Het is niet noodzakelijk dat je al volgens de Bashya methodieken werkt.
Wil je een afspraak maken hiervoor mail dan naar info@wikkelcare.nl 
Ghara wikkelcursus: 199,- excl. btw
Op deze dag onderga je de inwikkeling zelf en leer je alles over:
– het integreren van het wikkelen in jouw praktijk
– het inzetten van kruiden, oliën en edelstenen 
– aanleggen buik- en rugwikkel
– aanleggen hand- en voetwikkel
– aanleggen comfiwikkel 
– inbakeren
– hoe je je klanten leert de wikkel bij zichzelf aan te brengen
– welke wikkel en producten adviseer je je klanten
– wikkelwijs bij reuma, neuropathie, hielspoor, frozen shoulder, tennisarm, andere gewrichtsklachten zoals bij heupen en knieën, psychologische trauma’s die vastzitten in de buik (evt. met geleide meditatie), stressgerelateerde klachten, menstruatieklachten en buikkrampjes bij baby’s.
Het naslagwerk van deze cursus verzorg je zelf. Dit maakt het mogelijk om gelijk je eigen ideeën toe te voegen passend bij de visie van jou en je praktijk. 
De Ghara wikkelcursus wordt gegeven in Zwolle met maximaal 2 personen, inclusief lunch, koffie, thee en schrijfgerei. We beginnen om 10.00 en eindigen om 15.00. Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om wikkels en wol aan te schaffen. Ook word je gratis toegevoegd als wikkelspecialist aan de website wikkelcare.nl zodat je als professioneel wikkelspecialist vindbaar bent in jouw omgeving. Het is niet noodzakelijk dat je al volgens de Bashya methodieken werkt. 
Aanmelden kan via onderstaande link aan voor de volgende data 2019/2020:
Maandag 11 november
Maandag 9 december
Maandag 13 januari
Maandag 17 februari
Dinsdag 17 maart
Woensdag 15 april 
Maandag 11 mei
Donderdag 11 juni

 

Aanmelden Ghara wikkelcursus  Zwolle

 
Scroll naar top