Praktijkbenodigdheden

Wikkkelcare heeft ook een natuurlijke productlijn ontwikkeld om je werkzaamheden in je praktijk op een natuurlijke manier te ondersteunen. Heb je interesse in onderstaande producten neem dan contact op met info@wikkelcare.nl
Kruidenkruikjes: Prijzen variëren 
Biologisch en organisch gevormde kruidenkruikjes (voorheen warmtepads). Er zijn verschillende thema’s, zoals de maandstondenpad, buikontspanner, hartontspanner,  oogontspanner, voetenwamers, handenwarmers, schouderwarmers, vrouwenbedding (deze kan je aan elkaar knopen om bijvoorbeeld rond een zwangere buik te leggen). De kruiden hebben elk een eigen (energetische) werking en in sommige kruidenkruikjes zitten ook edelsteentjes. De kruidenkruikjes kan je opwarmen au bain marie (een lege hotstonebak), aan een kruik of aan de Wollebowl. Natuurlijk kan je ze ook op de radiator leggen.

De Wollebowl:
Klein 77,- (93,17 incl btw) 
Groot 99,- (119,79 incl btw)
De Wollebowl ondersteunt een duurzame en natuurlijke manier van werken en is gemaakt van biologisch katoen en wol, verder niks. Het is ontwikkeld om kruideninfusie’s in te maken, edelstenen in op te warmen, maar ook om oliecompressen en wikkels aan op te warmen. Op de foto zie je kleine versie met een 750ml weckpot. Hier zit een  kruidenbol en een houten onderzetter bij. Er is ook een grote Wollebowl, met 2 x 1,8 liter compresbakken. Hier zitten 2 kurken onderzetters bij zodat je ze op elkaar kunt zetten. Deze is ook perfect als compresbak voor schoonheidsspecialistes. Het water blijft lang warm door het isolerende effect van de wol en heeft verder dezelfde mogelijkheden als de kleine variant. 


Wollen knierol: 
99,- (119,79 incl btw)
Volledig wollen knierol, gemaakt van een pure vacht. Heerlijk zacht en voelt aangenaam en warm. Omdat de wollen knierol alleen pure wol bevat is deze heel flexibel en ook te gebruiken bij ondersteuning voor de benen in zijligging. Omdat het echt ambachtelijk werk is om deze rol te maken, zijn niet alle knierollen gelijk. De gemiddeld is de lengte 65-75cm. De wollen knierol wordt geleverd met een biologisch stoffen beschermingshoes. 
Deze vachtrol kan je ook gebruiken als meditatiekussen of yogakussen om op te zitten.
Wil je graag je eigen vachtrol maken? Ook dat is mogelijk. Deze workshop van een dag is inclusief lunch (149- incl. btw). Maximaal 2 personen.
 
Wolkruik
Biologisch katoen kruikzak gevuld met wol. Omdat het puur natuurlijke producten betreft neem deze wolkruid snel je lichaamstemperatuur aan. Je kan de warme pot van de Wollebowl bovenop deze wolkruik zetten zodat je deze na de wikkelbehandeling op de huid kan leggen. Ook lekker voor thuisgebruik. Thuis kan je deze opwarmen op de radiator of na het koken de warmte pan er een paar minuutjes op zetten (wel een schone doek ertussen). De wol gaat op den duur vervilten maar dat is geen enkel probleem.

De meeste producten worden alleen op bestelling en na betaling gemaakt, houd dus rekening met een levertijd.

Scroll to Top