Praktijkbenodigdheden

Wikkkelcare heeft ook een natuurlijke productlijn ontwikkeld om je werkzaamheden in je praktijk op een natuurlijke manier te ondersteunen.
Warmtepads:
Biologisch en organisch gevormde kruidenkruikjes. Er zijn verschillende thema’s, zoals de maandstondenpad, buikontspanner, hartontspanner, oog & lever, oogverzwaarder Emmy, voetenwamers, handenwarmers, schouderwarmers. De kruiden hebben elk een eigen (energetische) werking en in sommige warmtepads zitten ook edelsteentjes. De warmtepads kan je opwarmen au bain marie (een lege hotstonebak), aan een kruik of aan de Wollebowl. Natuurlijk kan je ze ook op de radiator leggen.


De Wollebowl:

De Wollebowl ondersteunt een duurzame en natuurlijke manier van werken en is gemaakt van biologisch katoen en wol, verder niks. Het is ontwikkeld om kruideninfusie’s in te maken, edelstenen in op te warmen, maar ook om oliecompressen en wikkels aan op te warmen. Op de foto zie je kleine versie. Er is ook een grote Wollebowl, met 2 x 1,8 liter. Deze is ook perfect als compresbak voor schoonheidsspecialistes. Het water blijft lang warm door het isolerende effect van de wol en heeft verder dezelfde mogelijkheden als de kleine variant.


Wollen knierol: 

Volledig wollen knierol, gemaakt van pure vacht. Heerlijk zacht en voelt aangenaam en warm. Omdat de wollen knierol alleen pure wol bevat is deze heel flexibel en ook te gebruiken bij ondersteuning voor de benen in zijligging. Omdat niet elke vacht even breed en groot is, zijn niet alle knierollen gelijk. Gemiddeld is de lengte 65-70cm. 

 
Wolkruik
Biologisch katoen kruikzak gevuld met wol. Omdat het puur natuurlijke producten betreft neem deze wolkruid snel je lichaamstemperatuur aan. Je kan de warme pot van de Wollebowl bovenop deze wolkruik zetten zodat je deze na de wikkelbehandeling op de huid kan leggen. Ook lekker voor thuisgebruik. Thuis kan je deze opwarmen op de radiator of na het koken de warmte pan er een paar minuutjes op zetten (wel een schone doek ertussen). De wol gaat op den duur vervilten maar dat is geen enkel probleem.

De meeste producten worden alleen op bestelling en na betaling gemaakt, houd dus rekening met een levertijd.

Scroll naar top