Complementaire zorg

Wat is Bashya Complementair:
Bashya complementair werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Het meest wezenlijke van de complementaire zorg is de benadering van ziekte als signaal van de verstoring van de gehele mens. Het werkt volgens de natuurwetten waarbij alleen gebruikt wordt gemaakt van pure en natuurlijke producten.
Bashya® producten bevatten werkstoffen in hun puurste vorm en zijn de levenssappen van planten. Zij sluiten moleculair perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom een perfecte voeding en energiebron om het lichaam zelf dat zetje te geven om weer in balans te komen. Er wordt bij Bashya® niet alleen gebruik gemaakt van de medicinale eigenschappen van de werkstoffen. Bij het maken van de keuze kijken we ook naar de energetische waarde en of symboliek van het kruid of plant. De therapie en middelen werken regulerend op alle facetten van het mens-zijn en hebben als doel het verzachten of verlichten van lichamelijke en emotionele ongemakken. 
Wat is Wikkelcare:
Wikkelcare is een therapeutische wikkel (ontwikkeld en handgemaakt door Anne Tjeenk Willink van Wikkelcare) en is de basis van Bashya Complementaire. Deze wikkels kunnen tijdens de behandeling in de praktijk of salon worden ingezet bij klachten of om alleen te ontstressen en worden samen met speciale en biologische kruiden of oliën gebruikt passend bij de klacht. Na het aanbrengen van de wikkel is er de mogelijkheid om ingebakerd (ingewikkeld) te worden om zo het lichaam te begrenzen, te omarmen en te koesteren. Een korte massage van haar en hoofdhuid (eventueel gecombineerd met een ontspannende gezichtsbehandeling) zorgt ervoor dat het lichaam volledig tot rust kan komen. 
Behandelingen voor ziektebeelden:
Ook zijn er speciale  behandelingen specifiek op een ziektebeeld gericht ter ondersteuning aan de medische zorg, de complementaire behandelingen. Deze behandelingen worden met veel zorg en liefde ontwikkeld door Barbara (Bashya) en Anne (Wikkelcare). Er is al een behandeling speciaal voor patiënten met sclerodermie en reuma. Wilt u ook graag uw klachten verlichten en een wikkelbehandeling ondergaan? Kijk dan bij het kopje wikkelspecialist voor de mogelijkheden bij u in de buurt.
Cursussen voor professionals:
Lijkt het u ook prachtig om op deze manier te gaan werken of bent u al werkzaam in de complementaire zorg, bent u masseur, natuurgeneeskundige, acupuncturist of schoonheidsspecialiste met een holistische insteek, werkt u in de (antroposofische)thuiszorg of wilt u uw eigen wikkelpraktijk op gaan zetten?  Kijk dan bij cursussen of mail dan naar info@wikkelcare.nl  Het is niet noodzakelijk dat u werkt met de Bashya producten. 
De wolleveranciers van Wikkelcare uit Overijssel
Scroll naar top