Complementaire zorg

Bashya complementaire zorg werkt aanvullend op de reguliere geneeskunde. Het meest wezenlijke van de complementaire zorg is de benadering van ziekte als signaal van de verstoring van de gehele mens. Het werkt volgens de natuurwetten waarbij alleen gebruikt wordt gemaakt van pure en natuurlijke producten. Bashya® producten bevatten werkstoffen in hun puurste vorm en zijn de levenssappen van planten. Zij sluiten moleculair perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom een perfecte voeding en energiebron  om het lichaam zelf dat zetje te geven om weer in balans te komen. Er wordt bij Bashya® niet alleen gebruik gemaakt van de medicinale eigenschappen van de werkstoffen. Bij het maken van de keuze kijken we ook naar de energetische waarde en of symboliek van het kruid of plant. De therapie en middelen werken regulerend op alle facetten van het mens-zijn en hebben als doel het verzachten of verlichten van lichamelijke en emotionele ongemakken. 
De Bashya Ghara is de basis van Bashya Complementaire zorg. Dit zijn therapeutische wikkels (ontwikkeld en handgemaakt door Anne Tjeenk Willink van Tjeenkies) welke tijdens de behandelingen in de praktijk of salon kunnen worden ingezet bij klachten of om alleen te ontstressen. Er worden speciale en biologische kruiden of oliën gebruikt passend bij de klacht. Na het aanbrengen van de wikkel is er de mogelijkheid om ingebakerd (ingewikkeld) te worden om zo het lichaam te begrenzen, te omarmen en te koesteren. Een korte massage van haar en hoofdhuid (eventueel gecombineerd met een gezichtsbehandeling) zorgt ervoor dat het lichaam volledig tot rust kan komen. 
Ook zijn er speciale complementaire behandelingen specifiek op een ziektebeeld gericht. Deze behandelingen worden met veel zorg en liefde ontwikkeld door Barbara (Bashya) en Anne (Tjeenkies). Er is al een behandeling speciaal voor patiënten met sclerodermie en reumapatiënten. U kunt hiernaar informeren bij uw wikkelspecialist.
Wilt u ook graag uw klachten verlichten en een wikkelbehandeling ondergaan? Kijk dan bij het kopje wikkelspecialist voor de mogelijkheden bij u in de buurt.
Cursussen voor professionals:
Lijkt het u ook prachtig om op deze manier te gaan werken en bent u al werkzaam in de complementaire zorg, bent u masseur, natuurgeneeskundige, acupuncturist of schoonheidsspecialiste met een holistische insteek, werkt u in de (antroposofische)thuiszorg of wilt u uw eigen wikkelpraktijk op gaan zetten?  Kijk dan bij cursussen of mail dan naar info@wikkelcare.nl
De wolleveranciers van Wikkelcare uit Overijssel
Scroll naar top