Klantervaringen

Irris uit Zwolle: Ik heb de basha wikkel met wol en kamille van Anne Tjeenk mogen uitproberen. Nou, ik kan wel zeggen dat het mij heel goed heeft gedaan. Na een ingrijpende buikoperatie was het fijn om de buik en mezelf, de warmte en rust te geven die mijn lichaam en geest  nodig had. Het is ook een bewustwording, ik wikkelde mij in “mezelf koesteren” daarna in bed gekropen en met de dekens een coconnetje gemaakt. 45 minuten voor mijzelf, wanneer gun je je dit zelf?!! Het heeft mijn herstel verzacht en het besef gekregen hoe belangrijk het is om jezelf te mogen blijven koesteren. Dank je wel Anne voor deze mooie beleving!

Ria uit Maassluis: Twee dagen een pijnlijke knie iedere stap deed zeer. Gisteren op advies van mijn dochter een wikkel met een schapenvachtje en spulletje (red: suk-ja en harpagoserum) erop, nacht laten zitten en echt vanmorgen nog iets stijf maar kon zo de trap af lopen en weer op. Wat is dit voor een wondermiddel!
 
 
Martin uit De Wijk: Ik heb spierreuma. Dat gaat in de meeste gevallen weer over. Ben al een jaar aan de prednison maar veel beter wordt het  niet. 6 weken geleden heb ik mijn eerste behandeling gehad bij Corina. Ze adviseerde na de behandeling druppels om in te nemen (red. harpago). De dag na de behandeling voelde ik me al beter. Minder pijn in de spieren en gewrichten. Het potje druppels heb ik opgemaakt. De verbetering zette zich door. Afgelopen dinsdag weer bij haar geweest. Heel andere behandeling deze keer. Met schapenwol en tinctuur. Weer heel prettig en weer verbetering! Inmiddels, na overleg met de arts, ben ik gestopt met prednison. Ik blijf gaan. 2 behandelingen van Corina werken bij mij beter dan een jaar prednison. Corina bedankt en succes met je eigen doelen!

Erna uit Hoogeveen: Ik voel met net een baby die helemaal ingebakerd en veilig in bed ligt. Echt fantastisch!

Paulien uit Lochem: Ik heb al geruime tijd pijnlijke handen. Reuma/arthrose hebben mijn gewrichten geen goed gedaan. Dankzij de mooi met wol gevulde handschoen van Anne wordt de pijn verzacht en de gewrichten soepeler. Dank je wel Anne! 

Angelique uit Zuidwolde: Met de wikkels om je voeten is het net of je op de wolken loop! 

Sanne uit Hoogeveen: Afgelopen keer een behandeling in de salon gehad met het schapenwol onder mijn voeten en het inbakeren van mijn lichaam. Wat een ervaring! Volledig ontspannen, warm en het gaf een veilig gevoel. Al enige tijd heb ik rugklachten. Na de behandeling voelde ik direct verlichting. Mijn rug en ik zijn je dankbaar, ik kan niet wachten op de volgende behandeling!
 
Scroll naar top