Klantervaringen

Irris uit Zwolle: Ik heb de Wikkelcare wikkel met wol en kamille van Anne Tjeenk Willink mogen uitproberen. Nou, ik kan wel zeggen dat het mij heel goed heeft gedaan. Na een ingrijpende buikoperatie was het fijn om mijn buik en mezelf, de warmte en rust te geven die mijn lichaam en geest  nodig had. Het is ook een bewustwording, ik wikkelde mij in “mezelf koesteren” daarna in bed gekropen en met de dekens een coconnetje gemaakt. 45 minuten voor mijzelf, wanneer gun je je dit zelf?!! Het heeft mijn herstel verzacht en het besef gekregen hoe belangrijk het is om jezelf te mogen blijven koesteren. Dank je wel Anne voor deze mooie beleving!”

Spina Bifida patiënt: ” Het gevoel tijdens de behandeling was net of je been even niks moest maar kon ontspannen, omdat je niet hoefde in te spannen wat je dagelijks onbewust wel doet zoals bij het lopen, sporten of gewoon zitten. Loslaten van alle vermoeidheid ? Bloedsomloop voelen of wel aandacht voor kwetsbare gedeelte van je lichaam en dat weer te voelen tijdens en na de behandeling.” 

Ria uit Maassluis: “Twee dagen een pijnlijke knie en iedere stap deed zeer. Gisteren op advies van mijn dochter een wikkel met een schapenvachtje en spulletje (red: suk-ja en harpagoserum van Bashya) erop gedaan, een nacht laten zitten en echt vanmorgen nog iets stijf maar kon zo de trap af lopen en weer op. Wat is dit voor een wondermiddel!”
 
 
Martin uit De Wijk: “Ik heb spierreuma. Ben al een jaar aan de prednison maar veel beter wordt het niet. 6 weken geleden heb ik mijn eerste behandeling gehad bij Corina. Ze adviseerde na de behandeling druppels om in te nemen (red. harpago van Bashya). De dag na de behandeling voelde ik me al beter. Minder pijn in de spieren en gewrichten. Het potje druppels heb ik opgemaakt. De verbetering zette zich door. Afgelopen dinsdag weer bij haar geweest. Heel andere behandeling deze keer. Met schapenwol en tinctuur. Weer heel prettig en weer verbetering! Inmiddels, na overleg met de arts, ben ik gestopt met prednison. Ik blijf gaan. 2 behandelingen van Corina werken bij mij beter dan een jaar prednison. Corina bedankt en succes met je eigen doelen!”

 

De wikkelervaring van Jolanda, een schoonheidsspecialiste in Zwolle die onlangs bij mij (Anne) in de stoel heeft gelegen voor een behandeling waarbij ze rust en aandacht voor zichzelf wilde:
“Een schoonheidsbehandeling gecombineerd met de wikkels van Wikkelcare is terug naar de basis. Puur genieten van wat de natuur ons te bieden heeft. De zachtheid van pure schapenwol en biologische kruiden gecombineerd met de wikkels is heel bijzonder. Door de wikkels voel je je omhult, weer thuiskomen in je lijf. Het toevoegen van Wikkelcare aan de behandelingen zorgen bij mij ervoor dat ik alles om me heen vergeet en de diepe rust ervaar waar ik zo naar verlang.”
Deze combinatie voelde voor haar als thuiskomen, het ontbrekende stukje in haar eigen praktijk. Ze heeft de volgende dag contact opgenomen en we hebben voor haar de wikkelcursus ingepland.

Erna uit Hoogeveen:
 “Ik voelde met net een baby die helemaal ingebakerd en veilig in bed ligt. Echt fantastisch!”

 

Astrid, schoonheidsspecialiste uit Terneuzen: “De wikkelcursus bij Anne van Wikkelcare is echt een aanrader en een mooie aanvulling voor elke praktijk. Doordat je complementair kunt werken met de wikkels in combinatie met kruiden, tincturen en zelfs groenten kun je echt wat extra’s in je praktijk toevoegen en ben je vernieuwend bezig.
In overleg met Anne wordt specifiek gekeken naar wat voor jou praktijk belangrijk is om te leren en te weten. Zo maak je ook je eigen naslagwerk helemaal gericht op jouw praktijk.
Anne geeft de cursus vol passie en staat voor haar mooie ontwikkelde wikkels. Je wordt hierdoor positief aangestoken! Vol informatie en nieuwe ideeën om alles neer te zetten ga je na de cursus weer naar huis.
Als je achteraf nog iets wil navragen of tegen dingen aanloopt tijdens behandelen staat Anne paraat voor antwoord.
Ik kijk met veel plezier terug op deze mooie cursus en de passie en warmte die Anne overbrengt.”
 
Paulien uit Lochem: “Ik heb al geruime tijd pijnlijke handen. Reuma/arthrose hebben mijn gewrichten geen goed gedaan. Dankzij de mooi met wol gevulde handschoen van Anne wordt de pijn verzacht en de gewrichten soepeler. Dank je wel Anne!”

 

Angelique uit Zuidwolde: “Met de wikkels om je voeten is het net of je op de wolken loop!”

 

Sanne uit Hoogeveen: Afgelopen keer een behandeling in de salon gehad met het schapenwol onder mijn voeten en het inbakeren van mijn lichaam. Wat een ervaring! Volledig ontspannen, warm en het gaf een veilig gevoel. Al enige tijd heb ik rugklachten. Na de behandeling voelde ik direct verlichting. Mijn rug en ik zijn je dankbaar, ik kan niet wachten op de volgende behandeling!”
 
Ben je benieuwd wat wikkelbehandelingen voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op via info@wikkelcare.nl of met een wikkelspecialist bij jou in de buurt.
Scroll to Top