Lichamelijk klachten door de stress van de crisis
Herken je dat? Dat je in tijden van persoonlijke, maatschappelijke of mondiale crisis meer lichamelijke klachten krijgt? Terwijl er medisch gezien niets te vinden is? Deze onverklaarbare klachten noemt men ook wel psychosomatische klachten. Deze uiten zich vaak als buikklachten. 
Psychosomatische klachten worden vaak veroorzaakt door angst en stress. Vaak is er medisch gezien geen verklaring. Hierdoor verergeren de klachten want je maakt je zorgen en als de stressbron niet weg wordt genomen worden de klachten alleen maar erger. Voor je het weet wordt je lichaam echt ziek van de stress.
Je kan ervoor kiezen om in deze stress en angst te blijven met je lichamelijke klachten. Maar je kan er ook voor kiezen om de regie in eigen hand te nemen en de stress ècht aan te gaan pakken. Je hoofd en je lijf die rust te geven die het zo hard nodig heeft om deze periode goed door te komen.
Met als resultaat:
– niet of nauwelijks nog buikpijn
– beter kunnen nadenken
– meer rust in je hoofd
– je zelf de regie hebt over jouw welzijn
– lekkerder in je vel
– meer keuzes vanuit je hart maken
Ik kan jou helpen om die rust en ontspanning te krijgen die jij zo hard nodig hebt! Ik kan jou de tools aanbieden in de vorm van een wikkel, eventueel in combinatie met producten en begeleiding, maar je moet het zelf doen!
Als jij hiervoor kiest neem dan contact met mij op via info@wikkelcare.nl. Dan plannen we een gratis informatieve video afspraak. 
Scroll to Top